Kamp Bonheiden 2024

Deze zomer vertrekken wij weer op kamp! Wij hopen dat al onze leden mee kunnen komen! Om al onze voorbereidingen zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen, geven wij jullie hier al de eerste info mee. 

Dit jaar overnachten we in Bonheiden. Je kan ons terugvinden op dit adres: Van Den Reecklaan 37B, 2820 Bonheiden

Dit jaar vertrekken we op maandag 1 juli en zullen we huiswaarts keren op zondag 07 juli. Zoals de traditie voorschrijft, gaan wij ook dit jaar weer op kamp met de trein en zullen dus weer afspreken aan het station van Oostende. De exacte vertrek- en aankomsttijden zullen we meedelen wanneer ons kamp dichterbij komt.

Onze tenten zullen wij open gooien en slapen dus buiten. Wees niet gevreesd, de bagage dient vooraf gebracht te worden zodat dit niet mee moet met de trein. Hierover zal er ook nog meer informatie volgen. 

Om alles zo vlot mogelijk te kunnen laten verlopen, hadden wij graag geweten wie er mee gaat op kamp. Daarom vragen we om jullie rakker in te schrijven via onderstaand formulier.

We zouden graag de inschrijving van jullie rakker tegen ten laatste zondag 01 juni 2024 ontvangen. Het inschrijvingsgeld voor ons kamp bedraagt 210 euro voor deze 7 fantastische dagen kamp. Wie een vrijetijdspas heeft van Stad Gistel, dient dit door te geven. Mensen die beroep wensen te doen op scouting op maat kunnen de groepsleiding hiervoor contacteren. Helaas is het voor ons niet mogelijk om de vrijetijdspas te combineren met scouting op maat.

Het bedrag van de inschrijving zouden wij graag voor woensdag 19 juni 2024 ontvangen. U kunt dit storten op ons rekeningnummer: BE 14 7380 0420 6283 met de mededeling: “Kamp Bonheiden + Naam Kind. 

Verdere info volgt nog na de inschrijving. Met vragen of opmerkingen kunt u steeds terecht bij de groepsleiding of bij de takleiding, hun contactgegevens kunnen jullie terugvinden in ons boekje.

Inschrijven

  Mailadres:

  Voornaam lid:

  Achternaam lid:

  Tak van het lid:

  Mijn rakker beschikt over:

  Mijn rakker moet medicatie krijgen op kamp:

  Mijn rakker heeft een voedselallergie:

  Specifieer welke voedselallergieën:

  Mijn rakker eet vegetarisch op kamp:

  Wat is de T-Shirt maat (unisex) van uw rakker:

  Financiën: Ik wil graag gebruik maken van de vrijetijdspas (enkel voor inwoners van Gistel)

  Als je gebruik wilt maken van de vrijetijdspas, wat is het nummer en de naam op de pas?

  Financiën: Ik wil graag gebruik maken van Scouting op Maat en de groepsleiding mag mij hierover contacteren:

  Dit wil ik nog meegeven aan de leiding: