Startdag Akabe ’t Rakkersnest

 

Watte?

Elke eerste zondag van het werkjaar stellen we onze lokalen en onze werking open voor alle ouders, leden, leiding en nieuwsgierigen. Ben je benieuwd naar hoe we onze werking organiseren? Wil je jouw zoon/dochter inschrijven voor komend werkjaar? 

Dan is onze startdag dé place to be! We zetten het jaar in met een overheerlijke BBQ à volonté, een fijn zomerterras en een uitgebreide voorstelling van onze werking en leidingsploeg. We voorzien voor toekomstige nieuwe leden uiteraard ook een rondleiding in onze lokalen. Wees welkom op zondag 04 september!

Zei iemand springkasteel?

Wisten jullie dat we ons eigen springkasteel hebben? Dan weet je het nu alvast, kom ons springkasteel samen met al je vrienden en vriendinnen ontdekken. Maak al springend kennis met ons leden en leiding.

Is springen minder jouw ding? Laat je dan verleiden door onze schmink en glitter tattoo stand en laat je omtoveren in de ster van de middag. Of geniet gewoon van hartverwarmende volksspelen met vrienden en familie. 

BBQ à Volonté

Mooi weer en aangenaam gezelschap verdient natuurlijk ook een fantastische BBQ. Dit jaar kunnen jullie dus niet enkel genieten van onze buitenbar maar ook nog eens van BBQ à Volonté! Jazeker, zoveel als je maar kan! Je krijgt dan van ons een zalig aperitief (alcoholisch/non-alcoholisch) en mag je zoveel aanschuiven aan de BBQ als je zelf wilt! Vergeet ook zeker geen bezoekje te brengen aan de zomerse groentenbar! Inschrijven kan onderaan deze pagina! We voorzien sappige hamburgers, braadworsten maar natuurlijk ook een overheerlijke veggie BBQ.

  • Volwassene à volonté: 12
  • Kind à volonté: 10

Geniet van onze buitenbar!

Zomerse drankjes aan democratische prijzen. Geniet van de verfrissing die we aan jullie voorzien via onze buitenbar. Een heerlijk biertje, (h)eerlijk wijntje of toch liever een frisdrankje of iets warm? Het kan allemaal. Geniet je liever van een lekker ijsje of een overheerlijke pannenkoek? We got you covered!

Breng je ons een bezoekje?

Iedereen is van harte welkom, inschrijven kan gemakkelijk via onderstaande knop. Wil je een scoutsuniform kopen? Jouw zoon/dochter inschrijven voor onze fantastische scouts? Of gewoon genieten van een heerlijke BBQ? Breng ons dan zeker een bezoekje!

Geef een reactie